Programma
HEADER PARADISO PINK BACKGROUND V3 1

TNT Techno

TNT Techno

zaterdag 3 juni 2017

zaterdag 3 juni 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 00:00

  • Tickets alleen aan de deur verkrijgbaar

Gratis voor 02:00!

Locatie: Paradiso Noord. Adres: Buiksloterweg 5 c, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op www.clubparadiso.amsterdam. Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Rauwe techno die je de hele nacht op de been houdt. Klein en groots tegelijkertijd. Dat is waar TNT Techno in Paradiso Noord - Tolhuistuin voor staat. Op zaterdag 3 juni vindt de eerste editie plaats met oa. David Leese (Beatroom) en Jayzo (Techno Tuesday Amsterdam)!

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma