Programma
Spacemen

The Shavers Afterparty: Magnetic Spacemen + Durango

The Shavers Afterparty: Magnetic Spacemen + Durango

zondag 22 december 2019

zondag 22 december 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 17:30, Hoofdprogramma: 18:00

Alleen tickets voor The Shavers (inclusief deze afterparty) verkrijgbaar

Na het optreden van The Shavers in de grote zaal van Paradiso kunnen bezoekers blijven plakken voor de officiële afterparty in de kleine zaal, boven in Paradiso. 

Magnetic Spacemen is een frisse garagerockband met een zeer energieke liveshow. Garage en surfpunk worden gecombineerd met meliodieuze, korrelige rock 'n roll. 

Durango is een Nederlandse punkrockband uit Den Haag, gevormd in 1990. Rond 1994 besluit de band een sabbatical te nemen, wat uiteindelijk tot 2016 zal duren. Bertje Elshout (Mr. Durango) heeft de draad opgepakt en met nieuwe bandleden het oude repertoire tot leven gewekt. Durango is aan hun stijl trouw gebleven, muziek, ontdaan van alle mogelijke franje, rechtdoor, hard, snel, optimistisch, met de energie van punk, en de attitude van rock&roll. Durango gaat over lol, liefde, chaos, sex, drank en helden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Magnetic Spacemen
  • Durango
Hqdefault 190710 154250

Magnetic Spacemen

MOLD

Hqdefault 190710 154250 1

Durango

Sue

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma