Programma
Rolling Stones Stripped

The Rolling Stones live at Paradiso 1995 - 19:00 uur

The Rolling Stones live at Paradiso 1995 - 19:00 uur

donderdag 5 november 2020

donderdag 5 november 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Zaal sluit: 21:00, Hoofdprogramma: 19:00

 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

Vanwege de coronamaatregelen moesten we het programma van The Rolling Stones - live at Paradiso 1995 uitstellen. We hebben gezocht naar een nieuwe datum voor het programma, maar dat is in dit geval helaas niet gelukt. Hierdoor moeten we je melden dat het programma voorlopig afgelast is. We willen heel graag de film alsnog vertonen voor 250 man, zodra dit weer mag en kan.

________

Maar liefst 25 jaar na hun legendarische bezoek aan Paradiso, kunnen fans van The Rolling Stones op 5 november 2020 terug in de tijd gaan met video-opnames van het concert op groot scherm in Paradiso. In lijn met de huidige coronamaatregelen, zijn er deze dag twee vertoningen van de film: er is er ook nog een om 22:30 uur

In 1995 was al bekend dat de band dat jaar Nijmegen, Landgraaf en Rotterdam zou aandoen als onderdeel van hun 'Voodoo Lounge'-tour, maar in mei dat jaar bleek ineens dat de heren daarvoor in het geheim Paradiso hadden ingehuurd, voor het zogenaamde ‘Stripped’-project. Ze speelden uitgeklede, ingetogen versies van hun liedjes in intieme setting. Er werd een week in de voormalige kerk aan de Weteringschans gerepeteerd en uiteindelijk trad de band tweemaal op in Paradiso, wat voor het publiek een unieke kans was om de band in zo’n kleine setting te zien.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

  Hqdefault 200831 162627

  The Rolling Stones

  Wild Horses - Totally Stripped Paradiso Amsterdam 1995

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma