Paradiso kerstmatinee

The Paradiso Orchestra Kerstmatinee

The Paradiso Orchestra Kerstmatinee

Monday 26 December 2022

Monday 26 December 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 16:00

  • Programma half zittend, half staand

Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een Kerstmatinee-concert van The Paradiso Orchestra op Tweede Kerstdag in Paradiso. The Paradiso Orchestra is een flexibel orkest wat bestaat uit topmusici uit alle windstreken en muziekstijlen. 

Thema: De Tango
Samen met fanfare St. Caecilia uit Heemskerk staat het concert dit jaar in het teken van de tango en alles wat ermee te maken heeft. Hoofdgast is de Argentijnse tangolegende Omar Mollo. Ook van de partij zijn Juan Pablo Dobal op piano en Santiago Cimadevilla op bandoneon, uiteraard bijgestaan door de topmusici van The Paradiso Orchestra. Verwacht een mix van tango, meezingers, indrukwekkende fanfaremuziek, momenten van overpeinzing, humor en een kerstverhaal van Vrouwkje Tuinman onder het genot van Glühwein, kerststol en warme chocolademelk.

The Paradiso Orchestra
The Paradiso Orchestra is een pop-up orkest; het orkest bestaat alleen maar tijdens unieke, zelf bedachte concerten. Het orkest speelt een paar keer per jaar in Paradiso in Amsterdam en heel soms ineens ergens anders. The Paradiso Orchestra bestaat uit leden afkomstig uit onder andere het Koninklijk Concertgebouworkest, het Radio Filharmonisch Orkest, het Nederlands Kamerorkest, de Radio Kamer Filharmonie, EnsembleCaméléon en het Nederlands Blazers Ensemble.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Paradiso Orchestra
  • Omar Mollo
  • Juan Pablo Dobal
Hqdefault 221109 203306

The Paradiso Orchestra

Kerstmatinee 1/10

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma