The Mountain Goats

The Mountain Goats + Carson McHone

The Mountain Goats + Carson McHone

Saturday 12 November 2022

Saturday 12 November 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

The Mountain Goats is een Amerikaanse folkrockband uit Californië, geleid door frontman John Darnielle. Darnielle is naast singer-songwriter een succesvol schrijver en werkt graag met verschillende muzikanten, waardoor geen album hetzelfde klinkt. Het eerdere werk van The Mountain Goats kwam alleen op cassettebandjes uit maar tegenwoordig kun je de band ook gewoon op Spotify vinden. Het eerste album, 'Nine Black Poppies' uit 1995 bestond uit lo-fi nummers, maar met de jaren begon de muziek te evolueren in albums met surrealistische verhalen die ondanks de wisselende muzikale samenstellingen toch onmiskenbaar klinkt als The Mountain Goats. Het laatste album, 'Dark In Here' uit 2021 omschrijft de band als een van hun beste werk.

Support: Carson McHone
De Amerikaanse McHone start met muziek maken op jonge leeftijd en treedt veel op in bars in Texas. Die levendigheid hoor je duidelijk terug in haar muziek; een veelal vrolijke mix van Americana, country en folk, prominente gitaren en een verhalende stem. Op haar laatste album 'Still Life' beschrijft ze meer intiemere zaken van het leven, zonder haar positieve geluid te verliezen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Mountain Goats
Op zaterdag 12 november staat The Mountain Goats in de Grote Zaal van Paradiso. Klik hier voor tickets en meer informatie

The Mountain Goats - Younger

Op zaterdag 12 november staat The Mountain Goats in de Grote Zaal van Paradiso. Klik hier voor tickets en meer informatie

The Mountain Goats - Sax Rohmer #1

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma