Programma
Thekik web

The Kik + Mark Lada's Golden Arches

The Kik + Mark Lada's Golden Arches

Saturday 23 January 2021

Saturday 23 January 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is helaas nogmaals uitgesteld vanwege het coronavirus. De nieuwe datum is dinsdag 22 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders krijgen via e-mail meer informatie over het behouden, inruilen, doneren of retourneren van tickets. 

The Kik bracht in het voorjaar het nieuwe album 'JIN' uit en daarmee gaat de band op tournee langs de concertzalen van het vaderland. De band onder aanvoering van Dave von Raven en bekend van radio en televisie maakt hun comeback in het Nederlandse clubcircuit, na nooit weg te zijn geweest. Maar er kwam af en toe iets tussen zou je kunnen stellen. Een nieuw album dus en een kersvers geluid. De band geeft zelf al een tipje van de sluier: "Er zijn synthesizers". 

The Kik bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De band maakte tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land, een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!). In 2019 verkocht de band onder meer De Nieuwe Luxor, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick.

Support: Mark Lada's Golden Arches
Deze band mag je gerust een indie supergroep noemen. Onder aanvoering van Mark Lada (traumahelikopter) worden liedjes gemaakt met Roel Blommers (PAUW, gitaar), Ernst-Jan van Doorn (Mozes and the Firstborn, bas), Sjors Driessen (Afterpartees, gitaar) en Kilian Kayser (Steve French, Personal Trainer, drums). Muzikaal is Golden Arches het beste te omschrijven als gitaarpop, waar alle muziek waar Lada van houdt in samenkomt: “Ik hou van muziek uit de jaren ’50 en ‘60, maar bijvoorbeeld ook van powerpop, indierock en punk. Uiteindelijk wil ik tijdloze popliedjes maken die van mij en van nu zijn.”   

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Kik
  • Mark Lada's Golden Arches
Hqdefault 200525 151043

Angela

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma