The Cinematic Orchestra Press Shot 2019 APPROVED LEAD web

The Cinematic Orchestra + Salami Rose Joe Louis + PBDY

The Cinematic Orchestra + Salami Rose Joe Louis + PBDY

16 mrt 2019

16 mrt 2019

Paradiso

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Al bijna 20 jaar laat componist en multi-instrumentalist Jason Swinscoe, de geestelijk vader van de Britse formatie The Cinematic Orchestra, de grenzen vervagen tussen jazz, neo-klassiek, soul, hiphop, post-rock, easy listening, sample-pop en elektronica: “Dat zijn alleen maar termen. Als ik muziek schrijf, denk ik aan verhalen en beelden”. De producties starten vrijwel altijd bij wat verzamelde samples en oud vinyl. Die worden vervolgens onder handen genomen door een steeds wisselende bezetting van topmuzikanten, resulterend in sensationele muziek. Op 15 maart dit jaar komt de nieuwe plaat 'To Believe' uit. Dit is het eerste studio album van The Cinematic Orchestra in 12 jaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • The Cinematic Orchestra
  • Salami Rose Joe Louis
  • PBDY
Op 16 maart staat The Cinematic Orchestra in Paradiso met hun jazz en neo-klassieke muziek. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

To Build A Home

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma