Programma
Brian

The Brian Jonestown Massacre + MMODE

The Brian Jonestown Massacre + MMODE

maandag 13 augustus 2018

maandag 13 augustus 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

The Brian Jonestown Massacre is een experimentele Amerikaanse band met Anton Newcombe aan kop. Sinds de oprichting begin jaren negentig wordt de band gekenmerkt door het grote aantal personele wisselingen en het grote aantal muzikale verkenningen, die niet allemaal even succesvol waren. Shoegaze, folk, blues en psychedelische rock zijn maar een paar van de genres waar de band mee flirtte, soms gelijktijdig. Dit jaar voegt het bonte gezelschap liefst twee albums toe aan het indrukwekkende oeuvre. Het eerste album 'Something Else' verschijnt op 1 juni en 'Hold That Thought' is de eerste single die daarbij hoort. Het tweede album van dit jaar verschijnt in september. Verwacht veel nieuwe muziek in een verder compleet onvoorspelbare show van The Brian Jonestown Massacre in Paradiso.

Voorprogramma: MMODE

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Brian Jonestown Massacre
  • MMODE

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog te koop via Ticketmaster.

Op maandag 13 augustus speelt The Brian Jonestown Massacre in Paradiso. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Ook reguliere tickets zijn via deze pagina te koop.

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma