Programma
The Analogues

The Analogues sideshow + The Mocks

The Analogues sideshow + The Mocks

Saturday 10 December 2022

Saturday 10 December 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Als je volle zalen trekt omdat je de beste Beatles tributeband ter wereld bent, moet je dan ook een eigen plaat maken? Recensies geven in dit geval het antwoord: ja. Laat het maar aan The Analogues over - of aan hun ‘Sideshow’ in dit geval - om dat eigen materiaal ook live op een overweldigende manier uit te voeren. Met minder toeters en bellen dan tijdens de avonden waarop Beatles albums tot leven worden gebracht, maar met hetzelfde muzikale vakmanschap. En misschien ook wel met dezelfde zendingsdrift; het album put onbeschaamd uit de eigen favorieten uit de sixties en seventies.

Jouw Beatles-favorieten uit de Top 2000, live tijdens 'The Analogues Year-end Spectacle'
Eén van de programmaonderdelen tijdens dit concert is een interactieve Top2000 set, waarin het publiek vooraf mag aangeven welke van hun favoriete Beatles-nummers uit de Top 2000 ze die avond graag door The Analogues live vertolkt willen horen. Hier staat een lijst met alle Beatles-songs die de laatste acht jaar in de Top 2000 hebben gestaan (omdat The Analogues acht jaar bestaan).

Support: The Mocks

The Mocks is een jonge band uit Nieuw-Vennep. Geïnspireerd door de mod-beweging uit de jaren zestig, kleden de bandleden zich in (vintage) maatpakken van de beste kwaliteit. Hun muziekstijl is sterk beïnvloedt door de beatmuziek, zoals the Who, the Kinks, the Small Faces en the Motions. Hun liveshows belichamen de rauwe energie van een vergane tijd, wat nog meer zichtbaar is aan de vintage gitaren, versterkers en microfoons. Ondanks dat de band hun roots in muziek heeft dat meer dan een halve eeuw oud is, klinken de nummers origineel in de huidige tijd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Analogues Sideshow
  • The Analogues
Op zaterdag 10 december komt de Beatles tributeband The Analogues naar Paradiso met eigen werk. Klik hier voor meer info & tickets.

The Analogues Sideshow

Goodfoot

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma