Tessa Dixson Paradiso LR

Tessa Dixson

Tessa Dixson

Saturday 11 September 2021

Saturday 11 September 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Tessa Dixson is verplaatst naar 9 december 2021. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke data blijven geldig voor de nieuwe datum.

Tessa Dixson is één van de grootste beloftes voor het komende jaar. De jonge Vlaamse singer-songwriter maakt mysterieuze, dansbare elektronische pop en bracht in 2020 haar debuutalbum ‘Genesis’ uit, waarop ze samenwerkt met producers Reinhard Vanbergen (Das Pop) en zijn vrouw Charlotte Caluwaerts. Tessa Dixson is een kind van een Vlaamse moeder en Engelse vader en verdeelde tijdens haar jeugd haar tijd tussen België, Engeland en Californië. Ze is sinds jonge leeftijd professioneel bezig met muziek: zo deed ze op haar zestiende mee met de Vlaamse The Voice én bracht ze een jaar later al haar eerste, eigen single uit, die destijds internationaal meteen goed ontvangen werd. Al deze invloeden en ervaringen hoor je terug in haar muziek. Haar geluid klinkt stijlvol en volwassen, met invloeden van diverse genres: van pop tot house, techno en a-capella. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Tessa Dixson
Tessa Dixson - Coming Home

Tessa Dixson

Coming Home

Tessa Dixson - live at Ancienne Belgique

Tessa Dixson

Live at Ancienne Belgique

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma