Programma
3 200402 101629

Surifest

Surifest

zaterdag 11 juli 2020

zaterdag 11 juli 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

Super early Bird : 7,50 euro (uitverkocht)
Early Birds 10 euro
Normaal 15 euro
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

NL: Dit was het verplaatste programma van 20 maart 2020, maar kan vanwege het coronavirus ook niet doorgaan op zaterdag 11 juli. De nieuwe datum is zaterdag 17 oktober 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig.
ENG: This is the postponed event of March 20th 2020, but due to the corona virus Surifest has to be postponed again. The new date is Saturday October 17th. Tickets bought for the first two dates remain valid for this new date. 

########

Groots Surinaams festijn in alle drie zalen van Paradiso. Het indoor event Surifest is een Surinaams georiënteerd (en bovendien supergezellig) evenement voor alle nationaliteiten.

In de grote zaal geniet je van de crème de la crème van de hedendaagse Surinaamse bands zoals KANKANTRIE, CORONA BAND, BIGTIME en OPMAAT. Ook hoor je de populaire kaseko nummers tijdens de dj-set van Dj Pac (Pokoe FM).

De kleine zaal wordt gehost door Reggae Vibrations, want reggae isonlosmakelijk verbonden met de Surinaamse cultuur en haar uitgaansleven. De beste roots, reggae en dancehall nummers hoor je in deze zaal - "come and feel irie with us!

De soul/ballad area is speciaal in het leven geroepen voor alle lovebirds. In de kelder kun je als 'slow jam lover' de hele nacht dansen op de lekkerste en zwoelste ballads, slowjams en soul nummers die worden gedraaid door Dj Blanki en Dj Roy C.

Tropische hapjes en drankjes zullen uiteraard de gehele avond aanwezig zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Kankantrie
  • Corona Band
  • Bigtime
  • Opmaat
  • Dj Roy C
  • Dj Blanki
  • Dj Pac
Hqdefault 200402 102311

Kankantrie

Niets Aan De Hand

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma