Programma
Suikerfeest

Suikerfeest: Aymane Serhani, Daoudia e.a.

Suikerfeest: Aymane Serhani, Daoudia e.a.

vrijdag 7 juni 2019

vrijdag 7 juni 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 19:00

Voorverkoop tot 1 juni: €23,-
Voorverkoop vanaf 1 juni: €34,-
Aan de deur: €38,-
Prijzen inclusief servicekosten
 • Programma half zittend, half staand

Er zijn zitplaatsen op het balkon en bordes.

Paradiso en Marmoucha organiseren aan het eind van de vastenmaand Ramadan een Suikerfeest, met optredens van populaire artiesten uit Nederland en Marokko: Aymane Serhani, Daoudia, Said Senhaji en Hafid Nadori. Dat wordt dansen op onder meer Chaabi, Rai, Riffia en Reggada in de sfeervolle grote zaal van Paradiso.

Aymane Serhani groeide op met de muziek van Cheb Khaled en Cheb Hassni, en raakte gepassioneerd door muziek. In 2014 zette hij zijn eerste stappen in de muziek met de single 'Lila hadi', een stormachtige carrière volgde. Vele hits heeft hij inmiddels op zijn naam staan, waaronder 'Nebghi Djini Bsurvet', 'Hiya the Star', 'Tonton', 'Krite The Message', 'Ntiya Mon Koulchi' en 'Galethali Mimti'. Met zijn eigen moderne geluid, waarin hij traditionele rai combineert met pop en R&B, en zijn originele videoclips in selfie-modus schiet dit wonderkind keer op keer naar miljoenen plays op youtube. 

Daoudia is een van de grootste sterren in de Rai als de Marokkaanse Chaabi, en een van de weinige vrouwen die Aita (een specifiek Chaabi-genre) zingt en daarbij viool speelt. Hits had ze onder meer met 'Aatini Saki', 'Rendez-vous' en het gloednieuwe 'Wa Tastamir Al Hayat'. Met haar rijke repertoire en overtuigende podiumpresentatie, lukte Daoudia het om ook buiten Marokko haar naam op te bouwen en kan ze inmiddels tot de wereldsterren gerekend worden. In 2016 werd ze bekroond tot ‘Best Female North African Artist’ op de Africa Music Awards.

De onbetwiste Chaabi-grootheid Said Senhaji begon zijn muzikale carrière op de jonge leeftijd van 14 jaar. Met zijn teksten, thema's en ritmes blijft hij trouw aan de traditionele Marokkaanse muziek, terwijl hij ook de grenzen van de Chaabi verlegd door bijvoorbeeld te kiezen voor moderne instrumentatie en andere muziekstijlen als Al Aita en Issawa erin vermengd. 

Hafid Nadori is de jongste riffie-zanger uit Nederland en een opkomend talent binnen het Marokkaanse muziekgenre. Hij brengt bekende en door velen geliefde riffie nummers van vroeger opnieuw uit, maar dan in zijn eigen stijl, met moderne instrumenten en invloeden uit de pop en R&B.

Dj Mimi verzorgt de muziek om de optredens heen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Aymane Serhani - Galethali Mimti

  Aymane Serhani - Galethali Mimti

  Aymane Serhani - DRABHA SAHEBHA

  Aymane Serhani - DRABHA SAHEBHA

  Zina Daoudia - Aatini Saki

  Zina Daoudia - Aatini Saki

  Zina Daoudia ft. Dj Van - Rendez-Vous

  Zina Daoudia ft. Dj Van - Rendez-Vous

  Said Senhaji - Swaken

  Said Senhaji - Swaken

  Said Senhaji - Twachi

  Said Senhaji - Twachi

  Hafid Nadori- Farhan Ouraouan

  Hafid Nadori- Farhan Ouraouan

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma