Programma
Stippenlift by nick helderman klein

Stippenlift

Stippenlift

zaterdag 23 december 2017

zaterdag 23 december 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Hugo van de Poel ken je als Stippenlift. Eerder bracht de producer de EP reeks “Gemiste Kansen” uit, en een volledig nieuw soort compilatie aan kerstnummers, namelijk “Zielig Kerstfeest”. Daarop stond onder andere de hitsingle “Huilen (Kerst)” en om die reden vierde Stippenlift afgelopen jaar al Kerst in Paradiso. 

Dit jaar zal dat niet anders zijn! 

Onlangs bracht Stippenlift in samenwerking met Faberyayo, bekend van De Jeugd Van Tegenwoordig, het album “Chaos In Het Universum” uit via Magnetron Music. De nummers die je op deze plaat hoort kun je kortweg omschrijven als 'depriwave'. Nu is het weer tijd voor een soloplaat, getiteld “Dit Is Stippenlift”. De releaseshow vindt plaats op 23 december in Paradiso, en uiteraard mag je wederom een Zielige Kerstsfeer verwachten!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Stippenlift
Sigaretten

Sigaretten

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma