Programma
Spijkers A0poster 2 X2 web jaapreedijk

SPIJKERS

SPIJKERS

maandag 3 december 2018

maandag 3 december 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Met het theatrale concert SPIJKERS zet Joost Spijkers, bekend van de Ashton Brothers, een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. En hoe?! Het tweede muzikale theaterprogramma werd lovend ontvangen door publiek en pers en behaalde zelfs de top 10 van beste theatervoorstellingen 2017-2018 van De Theaterkrant. Dat vraagt om meer. Om meer vriendschap, hartstocht, drank, alledaagse dwaasheid, muziek, oftewel nóg meer Spijkers. Daarom dit seizoen nog eenmaal op de planken, Spijkers II. Speciaal voor u.

Vijf mannen aan een cafétafel, een keukentafel, verzin het maar. Eén begint opeens te zingen, een ander haakt in met zijn gitaar, de derde pakt zijn saxofoon, en er is muziek. Muziek omdat het moet. Iedereen heeft dezelfde drang, iedereen wil spelen en zingen. Het moet eruit, vóór het te laat is.

Ruud Buurman (Theaterkrant) *****  | Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal.  Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.

Joris Henquet (de Volkskrant) **** | Geestige mimiek, danstalent en zangstem maken zijn tweede solovoorstelling SPIJKERS uniek.

Rinske Wels (TROUW)****  | Spijkers II¹ is zoals een goed theaterconcert moet zijn: een losse aaneenschakeling van prachtige liedjes - veelal van de hand van Peer Wittenbols - gebracht door Joost Spijkers, een theatrale, pure zanger. Naast hem staat een geweldige band die hem op alle fronten ondersteunt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Joost Spijkers
Hqdefault 180507 152417

SPIJKERS II

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma