Soley 2020

Sóley

Sóley

12 nov 2021

12 nov 2021

Paradiso

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit programma is verplaatst van Bitterzoet naar Paradiso. Het programma is eerder verplaatst van 11 februari 2021. Tickets gekocht voor de oude locatie en voor de andere datum zijn ook geldig bij dit concert.

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

Geïnspireerd door Scandinavische acts zoals Sigur Rós en Múm, begon Sóley als tiener met het leren van de piano. Dit zorgde ervoor dat zij in 2007 piano en compositie kon studeren aan de kunstacademie. Gedurende haar studie kon ze ook veel samenspelen met artiesten als Seabear en Sin Fang. In 2010 bracht de zangeres haar eerste solo EP uit, genaamd 'Theater Island'. Dit volgde zij snel met haar debuutalbum genaamd 'We Sink'. Maar voordat ze haar tweede album 'Ask The Deep' uitbracht, heeft zij zich drie jaar gefocust op touren door Europa en het schrijven van 'Krómantík', een EP met acht solo pianostukken. Nu is er een album met Sin Fang en Örvar Smárason, en is ze klaar in 2021 haar nieuwste solo-album uitbrengen, gevolgd door een Europese tour.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Sóley

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma