Smartlappen banner

Smartlappen Karaoke

Smartlappen Karaoke

zondag 10 oktober 2021

zondag 10 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 17:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

De Smartlappen Karaoke: 'Voor het zingen de kerk in!' - is een jaarlijks meezingspektakel in Paradiso. Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Liveband kan er door iedereen naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd.

Uiteraard is deze feestelijke avond niet compleet zonder bekende gasten. De eerst bevestigde special guests zijn: Martin Koolhoven, Lilian Vieira, Pieter Both en DJ Meester Moeilijk

Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer!

Kijk voor meer informatie op de website van Smartlappen Karaoke.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Smartlappen Karaoke Live Show
Op zondag 10 oktober 2021 komt de oergezellige Smartlappen Karaoke Live Show naar de grote zaal van Paradiso. Haal hier je tickets.

Smartlappen Karaoke

Live At Lowlands

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma