Programma
Scarypoolparty

Scarypoolparty

Scarypoolparty

zondag 15 maart 2020

zondag 15 maart 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Scarypoolparty is wegens onvoorziene omstandigheden afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over hoe de gekochte tickets geretourneerd kunnen worden. Lees het statement van de artist hieronder:
"Due to unforeseen circumstances this performance is cancelled. Refunds will be available from point of purchase. Apologies for any inconvenience caused."

Alejandro Aranda werd begin 2019 op slag bekend door zijn deelname aan het zeventiende seizoen van American Idol. De 25-jarige Californische zanger werd tweede, maar kon zijn baan als afwasser voorgoed vaarwel zeggen om zich helemaal te storten op het maken van eigen muziek. Onder artiestennaam Scarypoolparty verscheen in juni zijn eerste single 'Tonight', geschreven in samenwerking met Twin Shadow. De warme, soulvolle stem van Aranda past goed bij de elektronische muziek die hij uitbreng, maar ook als er alleen akoestische gitaar of piano als begeleiding te horen is. De afgelopen tijd bracht hij van beide categorieën verschillende singles uit. Het debuutalbum 'Exit From' verscheen in november en in Paradiso zal hij daar solo zeker een hele hoop van spelen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Scarypoolparty
Hqdefault 191118 145025

Diamonds

Hqdefault 191118 145025 1

Tonight

Hqdefault 191118 145026

Out Loud

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma