Salad with parachute

Salad

Salad

donderdag 26 april 2018

donderdag 26 april 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Halverwege de jaren ’90 tourde de Nederlands-Britse band Salad met Blur en bracht het een twee succesvolle albums uit: ‘Drink Me’ en ‘Ice Cream’. Met catchy singles als 'Drink The Elixer', 'Granite Statue' en 'I Want You' paste de band perfect in de generatie female-fronted rockbands, waaronder No Doubt, die op dat moment erg in trek waren. Frontvrouw Marijne van der Vlugt (dochter van acterende vader Bram) was vanaf oprichting van de band al lang en breed bekend als model en presentatrice van MTV Europe, iets waar ze na het doorbreken van haar band mee stopte. 

In 1998 ging de alternatieve rockband uit elkaar om bijna twintig jaar later de draad weer op te pakken voor een handvol optredens. Daarbij komen natuurlijk alle hits van het vorige millennium langs, maar ook nieuwe nummers die op het in 2018 te verschijnen nieuwe album staan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Salad
Maxresdefault 3 171018 144641

Granite Statue

Maxresdefault 4 171018 164002

I Want You

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma