Programma
Paradiso

Sabrina Starke - IMAGINE

Sabrina Starke - IMAGINE

Thursday 29 December 2016

Thursday 29 December 2016

Paradiso presenteert Sabrina Starke in De Duif. Adres: Prinsengracht 756, Amsterdam. Concert met zitplaatsen, voorstelling in het Engels.


“IMAGINE” The power of music…

 “You may say I’m a dreamer but I’m not the only one. Maybe one day you will join usand the world will be one” -John Lennon-

Sabrina Starke is een dromer, een singer-soulwriter met een missie: het delen van haar talenten en levenservaringen met de wereld en op die manier bij te dragen aan sociale vooruitgang. Ze gebruikt haar kunst om zaken aan de kaak te stellen met muziek als haar sterkste middel. In haar nieuwe voorstelling IMAGINE gaat ze een muzikaal gesprek aan met haar publiek over de wereld waar we in leven. In de hoop tot nadenken te zetten en te inspireren.

In een intieme bandbezetting zal Sabrina Starke de liedjes ten gehore brengen die hebben gezorgd voor positieve verandering in onze wereld. In tijden van onrecht en sociale onrust is muziek al decennia gebruikt om mensen samen te brengen. Heel veel songs hebben een belangrijke rol gespeeld op kritieke momenten in onze geschiedenis. Songs waar de liefde, compassie en hoop de inspiratie waren, maar die ook politiek en sociaal kritisch waren zijn People get ready (Curtis Mayfield), Get up Stand up (Bob Marley), Imagine (John Lennon) en Blowin’ in the wind (Bob Dylan), om er een aantal te noemen.

Deze songs raken een gevoelige snaar en dwingen jou om kritisch te kijken naar jezelf en de wereld. Sabrina zal dit ook doen in deze voorstelling en zichzelf de vraag stellen wat zij heeft gedaan om bij te dragen aan een positieve verandering. Met haar publiek zal ze een mooie muzikale reis maken waarbij muziek en verhalen het publiek zal leiden naar de vragen: Waar staan wij nu? Waar gaan we naartoe?

In de woorden van John Lennon “I hope you will join us”.

Paradiso Programme

Programma