Programma
MG 2066 FINAL 2

Rich Brian + August 08

Rich Brian + August 08

donderdag 8 maart 2018

donderdag 8 maart 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Brian Imanuel een 18-jarige uit Jakarta, maar jij kent hem vast beter als Rich Brian (voormalig Rich Chigga). Hij debuteerde in 2016 op zijn 16e met single 'Dat $tick' die direct viral ging.

Op 11-jarige leeftijd begon hij al met Twitteren, waar hij snel een fanbase opbouwde die zich later verplaatste naar Vine. Drie jaar geleden leerde hij zichzelf Engels door naar nummers van Childish Gambino, Tyler the Creator en 2 Chainz te luisteren.

Inmiddels wil Rich Brian nog alleen maar serieus genomen als rapper. Hij maakte nummers met onder meer XXXTENTACION, en kondigde aan dat er binnenkort een debuutalbum verschijnt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Rich Chigga
Richchigga thumb

Dat $tick

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma