Paradiso

Reggae Vibrations

Reggae Vibrations

Friday 25 September 2015

Friday 25 September 2015

Reggae Movement presenteert de eerste editie van 'Reggae Vibrations', het nieuwe reggaefeest van Amsterdam. Met de beste sounds en elke editie een special guest. Het leuke is dat we deze special guest van te voren niet bekend gaan maken, dus laat je verassen met nationale, en later ook internationale topartiesten op het podium van Reggae Vibrations in de kleine zaal van Paradiso. Hou ze in de gaten: de feestjes van Reggae Movement in samenwerking met Sander Nesta.

Deze keer: gasten uit Leiden en Amsterdam.

Crucial Warrior Sound: zware baslijnen, diepe dubs en bovenal roots & culture! Met meer dan 30 jaar ervaring brengt Crucial Warrior Sound het publiek in trance. Selecta YabbaYoup, zanger Pape Man en dj talkin Daddy Ischa brengen een tropische, dansbare set.

Keytown Sound is een doorgewinterd soundsystem in de internationale reggae en dancehall scene. Al meer dan twaalf jaar organiseren ze de Glue Factory feesten in Leiden, in 2012 zijn ze, op uitnodiging van Sista Lisa en Crucial Warrior Sound, ook toegetreden tot de organisatie van het Haagse reggae/dancehall-feest Rasta Nation. Keytown Sound staat voor positieve vibes en unity, inna di dance & inna real life! Leon (Selecta) enDominique (RealRecognizeReal) draaien platen van de Studio 1 roots periode tot de nieuwste One Drop reggae en dancehall, en alles er tussenin.

Rowstone is een allround-selector met een passie voor lovers rock. Hij begon met YouTube-mixen die hij de´Bedrock Reggae Show´ noemde. Ze werden positief ontvangen en Rowstone ging mixtapes maken en reggaefeestjes te organiseren. Hij mixt alle stijlen, altijd in een mooi doordachte set.

Hier vind je ons Facebook-event.

Paradiso Programme

Programma