Programma
Pottery 3

Pottery

Pottery

maandag 28 september 2020

maandag 28 september 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Pottery op 28 september is afgelast vanwege het annuleren van de tour van de artiest. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo 

English:
The Pottery concert on September 28th is cancelled due to the cancellation of the artist's tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo

=======

De jonge band Pottery uit Montreal creëert een geluid dat postpunk, pop en dance combineert en je gegarandeerd in een hypnotische staat brengt. Je hoort een beetje vroege Talking Heads, een beetje Thee Oh Sees en een beetje Devo terug in hun geluid. De vier studenten brachten vorig jaar debuut EP 'No. 1' uit met onder andere single ‘Hank Williams’, welke doet wat het belooft: country with a kick, een mix van surf en garage en Hank Williams met speed op. Ze bestaan dus nog niet zo lang, maar hebben nu al een stevige live-reputatie opgebouwd. Dit werd bevestigd op London Calling Festival afgelopen jaar, toen ze tot één van de hoogtepunten van het weekend werden bestempeld.

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Kijk voor meer informatie hieronder.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Pottery

Indiestadpas

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de Paradiso webwinkel. Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk maanadg 28 september 17:00 uur. 

Hqdefault 200415 152220

Pottery

Take Your Time

Hqdefault 200415 152220 1

Pottery

The Craft

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma