Programma
Paradiso

PLeaSe!

PLeaSe!

Saturday 1 March 2014

Saturday 1 March 2014

PLeaSe! Is een jonge funkadelic hiphop band uit Amsterdam. De muziek is een aanstekelijke, dansbare mix van hiphop, funk, jazz en soul, geïnspireerd door The Roots, Jamiroquai, Incognito en Chef’Special. De band bestaat uit Adam Bais, Naomi Beijer, Jesse Bonger, Jelle Broek, Erik van der Paardt en Max Schuiling. Na vijf prachtige jaren heeft de band besloten te stoppen. De afscheidsshow vindt vanavond plaats in Paradiso.

Lieve mensen,

PLeaSe! bestaat 5 jaar. We hebben 5 prachtige jaren beleefd. Samen, met elkaar en met jullie, daar willen we jullie heel graag voor bedanken. We nemen je mee in een reis door onze geschiedenis, voordat onze band geschiedenis wordt,  in een zaal die in de afgelopen 5 jaar een 2e thuis voor ons is geworden: de kleine zaal van Paradiso.

Ooit houdt het op, en voor ons is dat nu. Wij stoppen ermee.

5 jaar geleden begonnen wij, Adam Bais, Erik van der Paardt, Naomi Beijer, Max Schuiling en Nino Terluin met dit bandje. Ons eerste hoogtepunt was het bereiken van de landelijke finale van Kunstbende. Voor we het wisten was het 21 januari 2011 en brachten we onze debuut EP uit in een uitverkochte kleine zaal van de Paradiso. Daar debuteerde ook gitarist Jelle Broek in onze band en we wisten dat we samen hele leuke dingen gingen meemaken. In de zomer van 2011 kregen we een nieuwe drummer: Jesse Bonger. Hij mocht ook de nodige hoogtepunten met ons meemaken: in december 2011 speelden we 3 keer in Paradiso in het voorprogramma van de Dijk. 1 jaar min 1 dag, nadat we Pleasure uitbrachten, bereikten we nog een prachtige mijlpaal: DWDD. Die minuut zal de rest van ons leven in ons geheugen gegrift staan. Op 4 februari brachten we de 2e EP uit: Madmen. Voor zover het verhaal van die EP nog geen waarheid was, is het vanaf dat moment waarheid geworden. We gingen langs bij de radio, deden een bescheiden tour, gingen mee op Horizontoer en deden de Popronde met David Kops (toetsen). Daarna sloten Abel Tuinstra (toetsen) en Mart Goeijers (drums) zich aan bij de band. De afgelopen zomer was ook prachtig! We stalen de show, 4 avonden op rij, bij Palm Parkies….

Bedankt voor de 5 mooiste jaren van ons muzikale leven tot nu toe!

1 maart 2014 is de laatste keer dat PLeaSe! optreedt. Het wordt een feest.

Liefde en kusjes,

PLeaSe!

Paradiso Programme

Programma