6 Iwv Leo Q

PinkPantheress

PinkPantheress

zaterdag 16 april 2022

zaterdag 16 april 2022

In Parallel

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Maak kennis met producer en singer-songwriter Gemma Victoria Walker, ook wel bekend als PinkPantheress. Gedurende de afgelopen paar maanden is het internet geobsedeerd geraakt met haar mix tussen UK garage, drum and bass, breakbeat en jaren 90 en 00 pop. Het gebruiken van al deze invloeden en prikkels creëerde iets wat Walker zelf omschrijft als "new nostalgia". Muziek die herkenbaar voelt voor velen, maar tegelijkertijd uniek en verfrissend is. 

Haar succes met singles als 'Passion' en 'Break it Off' werd beloond met een contract bij recordlabel Parlophone, die uiteindelijk haar beste producties collectief uitbracht onder haar eerste studio album, 'to hell with it'. Het project voelt nostalgisch aan, maar omarmt ook compleet Walker's eigen kenmerkende geluid. Met in totaal meer dan een miljard streams op Spotify, meerdere nummers op hitlijsten en een onmiskenbare social media invloed, kan niemand meer om PinkPantheress heen.

Bekijk evenement op Facebook
Hqdefault 220307 152243

pinkpantheress

just for me (Official Video)

Route naar Parallel

Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

Paradiso Programme

Programma