6 Iwv Leo Q

PinkPantheress

PinkPantheress

16 apr 2022

16 apr 2022

Parallel

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Maak kennis met producer en singer-songwriter Gemma Victoria Walker, ook wel bekend als PinkPantheress. Gedurende de afgelopen paar maanden is het internet geobsedeerd geraakt met haar mix tussen UK garage, drum and bass, breakbeat en jaren 90 en 00 pop. Het gebruiken van al deze invloeden en prikkels creëerde iets wat Walker zelf omschrijft als "new nostalgia". Muziek die herkenbaar voelt voor velen, maar tegelijkertijd uniek en verfrissend is. 

Haar succes met singles als 'Passion' en 'Break it Off' werd beloond met een contract bij recordlabel Parlophone, die uiteindelijk haar beste producties collectief uitbracht onder haar eerste studio album, 'to hell with it'. Het project voelt nostalgisch aan, maar omarmt ook compleet Walker's eigen kenmerkende geluid. Met in totaal meer dan een miljard streams op Spotify, meerdere nummers op hitlijsten en een onmiskenbare social media invloed, kan niemand meer om PinkPantheress heen.

Bekijk evenement op Facebook
Hqdefault 220307 152243

pinkpantheress

just for me (Official Video)

Route naar Parallel

Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam Noord, in het gebouw van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor Parallel wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Als je dichtbij de club wilt dineren, raden we restaurant THT aan in hetzelfde gebouw. Let op dat je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen.

Paradiso Programme

Programma