Programma
Peopleof Noise website

People of Noise - ADE

People of Noise - ADE

donderdag 14 oktober 2021

donderdag 14 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 23:59, Hoofdprogramma: 19:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

People of Noise staat garant voor een nacht lang vooruitstrevende liveshows en dj-sets in Paradiso Noord tijdens Amsterdam Dance Event. Met optredens van De Ambassade (live), Oceanic, Jasmín en Zohar.


Timetable
19:00 - 21:00     Jasmín 
21:00 - 22:00     De Ambassade (live)
22:00 - 23:00     Oceanic
23:00 - 00:00     Zohar

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • De Ambassade
  • Oceanic
  • Jasmín
  • Zohar

De Ambassade

De Ambassade houdt sinds een aantal jaar de gemoederen in de Amsterdamse scene bezig met donkere, Nederlandstalige wave. Het project van Pascal Pinkert (Dollkraut) wist in 2016 direct de aandacht te trekken met de gruizige single ‘Geen Genade’, een combinatie van in reverb verdronken teksten, koude synthesizers en galmende drumcomputers. De singles die daarna verschenen waren op één hand te tellen, maar in 2019 loste De Ambassade alle hooggespannen verwachtingen in met eerste langspeler ‘Duistre Kamers’.

Hqdefault 210727 104812

De Ambassade

Geen Genade

Oceanic

Oceanic brengt zijn luisteraars in vervoering met vooruitstrevende sets waarin grenzen tussen genres vervagen. De producer en dj bracht met name releases uit op het veelgeroemde label Nous'klaer en draaide veel op plekken als De School en Garage Noord. In 2020 werkte hij samen met de legendarische jazz-zangeres Greetje Bijma op het album ‘Swallow A Party’. 

Hqdefault 210727 110715

Oceanic

Yellow Cone (Solo)

Jasmín

Als relatieve nieuwkomer in de Nederlandse clubscene, heeft Jasmín heel snel voet aan de grond gekregen in Amsterdam. Van rauwe electro, krachtige percussie en psychedelische techno tot aan melodische ambient; de opkomende dj maakt grote indruk met haar eigenzinnige sets.

Hqdefault 210727 113401

Jasmín

Boiler Room - WAS

Zohar

De Amsterdamse dj Zohar staat voor een breed spectrum van geluidsstructuren, variërend van experimentele elektronische invloeden, ambient, dub en door de club geïnspireerde breaks. Ze brengt haar muziek uit op haar eigen onafhankelijke label, ook onder de noemer Zohar.

Hqdefault 210727 114153

Zohar

Plastik

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma