Palace Winter website

Palace Winter

Palace Winter

18 Nov 2021

18 Nov 2021

Paradiso

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Palace Winter op donderdag 18 november 2021 is afgelast  Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

NL: Dit is het verplaatste programma van 26 maart 2021. Tickets gekocht voor de originele datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum in november.
ENG: This is the postponed event of March 26th, 2021. Bought tickets for the original date remain valid for the new date of the concert in November.

Palace Winter opereert vanuit Kopenhagen en bestaat uit de Australische Carl Coleman en de Deense Caspar Hesselager. Beiden speelden al jaren apart van elkaar in bands voordat ze samen muziek zijn gaan maken. Met een gezamenlijke interesse voor sterke melodieën en filmmuziek maakt het duo sfeervolle, duistere popliedjes, of zoals ze het zelf omschrijven: cinematic psych-pop. In het najaar van 2020 is de band klaar voor de release van het derde album, genaamd ‘Keep Dreaming, Buddy’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Palace Winter
Hqdefault 201127 100114

Palace Winter

Top of the Hill

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma