Programma
Prince daddy June 2019

Oso Oso + Prince Daddy & The Hyena

Oso Oso + Prince Daddy & The Hyena

Tuesday 1 October 2019

Tuesday 1 October 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Oso Oso is het project van Jade Lilitri uit New York. In 2017 verscheen het eerste album 'The Yunahon Mixtape' op Bandcamp. Ondanks deze bescheiden release, maakte de band al snel furore in de scene, vanwege in de eerste plaats hun vaardigheid en memorabele refreinen met herkenbare teksten. In 2017 heeft de band getekent bij Triple Crown Records, die 'The Yunahon Mixtape' opnieuw hebben uitgegeven.

'Cosmis Thrill Seekers', het nieuwe album van de punkrockband Prince Daddy & The Hyena is in feite één grote trip van punk, pop, indie, garagerock en orkestrale muziek. Op de plaat worden thema's behandeld als een slechte LSD-ervaring, zelfdestructie, weer opkrabbelen en weer neergaan. Het gaat hier om de persoonlijke ervaringen van frontman Kory Gregory en zijn geestelijke gezondheidstoestand. Een oprechte kijk in het punkleven van 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Oso Oso
  • Prince Daddy & the Hyena
Hqdefault 190624 112150

Oso Oso

Reindeer Games

Hqdefault 190624 112151

Prince Daddy & The Hyena

I Forgot To Take My Meds Today

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma