Programma
Oh sees web 2020

Osees + EGG IDIOT

Osees + EGG IDIOT

zaterdag 9 juli 2022

zaterdag 9 juli 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het uitgestelde concert van 16 juli 2020 en 10 juli 2021. Tickets gekocht voor die datums blijven geldig voor dit concert.

De hoeveelheid bands, platen en producties die John Dwyer op zijn kerfstok heeft staan neemt mythische vormen aan. Absolute paradepaard is en blijft toch wel 'zijn' Thee Oh Sees, inmiddels geschreven als Osees. Een ontembare garagerock-machine die meestal met twee drummers, een basgitarist en een manische Dwyer op gitaar opereert. Sinds de oprichting in 1997 in San Francisco worden er meer dan twintig albums uitgebracht en vinden er ontelbare tours plaats die net zo goed aftandse kraakpanden als de grootste festivals aandoen. Het laatste wapenfeit is het vorig jaar verschenen album 'Face Stabber', maar wellicht dat er juli alweer nieuw materiaal gespeeld gaat worden. 

Voorprogramma: EGG IDIOT
EGG IDIOT omschrijft zijn muziek als volgt: „The egg doesn't fall far from it's mothers chickenass. In this case it does. Out-of-the-shell-Punk with bloody yolk on highspeed towards your face. Pipe up pig! Here comes your last supper."

AfterpartyA Night Of Bad Parenting
Na het concert van Osees kun je nog tot laat doorfeesten bij de afterparty in de Kelder van Paradiso met Bad Parenting. Dit dj-duo gaat je voorzien van goed ruige muziek om nog even door te springen na het gitaargeweld van de Grote Zaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Osees
  • EGG IDIOT

Zeefdruk door Douwe Dijkstra

De Groningse illustrator Douwe Dijkstra, bekend van o.a. Vera en Roadburn Festival), maakte deze prachtige poster voor het concert van Osees. De poster is nu te bestellen in de webshop en uitsluitend op te halen bij het concert.

Koop de zeefdrukposter
Zeefdrukposter voor het concert van Osees door Douwe Dijkstra
Hqdefault 220131 141508

Osees

Chem Farmer / Nite Expo

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma