Programma
32804679 10211862515414476 7724246902283173888 o

Orbital - ADE

Orbital - ADE

donderdag 18 oktober 2018

donderdag 18 oktober 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Liveshow tickets do not give you acces to the club program

Tijdens ADE is het niet toegestaan om (rol)koffers en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. 
--
Please note that it is not allowed to enter the venue with a suitcase or duffle/luggage bag during ADE. 

Orbital speelt op donderdag 18 oktober een extra show op het Amsterdam Dance Event. De dancepioniers spelen hiermee tijdens ADE Live gedurende twee dagen hun legendarische liveshow in Paradiso Amsterdam. Het optreden van Orbital op vrijdag 19 oktober is inmiddels uitverkocht. 

Na een bijzondere reunie in 2017, waarin de gebroeders Paul en Phil Hartnoll vele clubs en zalen in Europa plat hebben gespeeld, is Orbital in 2018 definitief terug met nieuwe muziek en een nieuwe liveshow. Orbital speelt hierin nieuw materiaal, maar uiteraard ook alle klassiekers zoals "Chime", "Belfast" en "Impact".

De onlangs verschenen singles "Tiny Foldable Cities" en "P.H.U.K." beloven veel voor het nieuwe album "Monsters Exist". Dit album, het eerste nieuwe werk van Orbital in 5 jaar, verschijnt op 14 september.

Met het nieuwe werk laat Orbital zien hoe zij één van de meest hechte verbanden uit de dancemuziek opnieuw hebben opgebouwd, na de bittere en onverwachte splitsing van de band in 2012. De broers hebben hier zelfs een afspraak over gemaakt: "Whatever happens, Orbital does not stop." Paul en Phil hebben de afgelopen jaren geleerd om met elkaar te praten en elkaar te accepteren. Zoals Paul het zelf zegt: “If we were both the same, then it wouldn’t be Orbital.”

Tijdens dit concert worden er filmopnamen gemaakt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Orbital
Orbital speelt op donderdag 18 oktober een extra show op het Amsterdam Dance Event. De dancepioniers spelen hiermee tijdens ADE Live gedurende twee dagen hun legendarische liveshow in Paradiso Amsterdam. Het optreden van Orbital op vrijdag 19 oktober is inmiddels uitverkocht.   Na een bijzondere reunie in 2017, waarin de gebroeders Paul en Phil Hartnoll vele clubs en zalen in Europa plat hebben gespeeld, is Orbital in 2018 definitief terug met nieuwe muziek en een nieuwe liveshow. Orbital speelt hierin nieuw materiaal, maar uiteraard ook alle klassiekers zoals "Chime", "Belfast" en "Impact".  De onlangs verschenen singles "Tiny Foldable Cities" en "P.H.U.K." beloven veel voor het nieuwe album "Monsters Exist". Dit album, het eerste nieuwe werk van Orbital in 5 jaar, verschijnt op 14 september.  Met het nieuwe werk laat Orbital zien hoe zij één van de meest hechte verbanden uit de dancemuziek opnieuw hebben opgebouwd, na de bittere en onverwachte splitsing van de band in 2012. De broers hebben hier zelfs een afspraak over gemaakt: "Whatever happens, Orbital does not stop." Paul en Phil hebben de afgelopen jaren geleerd om met elkaar te praten en elkaar te accepteren. Zoals Paul het zelf zegt: “If we were both the same, then it wouldn’t be Orbital.”

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma