Programma
Oh Wonder 2020

Oh Wonder + Dizzy

Oh Wonder + Dizzy

Wednesday 17 November 2021

Wednesday 17 November 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er geldt een maximum van vier tickets per persoon/bestelling.

Dit programma is verplaatst naar vrijdag 1 april 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvingen op 24 september  2021 een e-mail met meer informatie.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

In 2014 beraamden de klassiek geschoolde multi-instrumentalisten Anthony en Josephine het ambitieuze plan om maandelijks een nummer te schrijven en via SoundCloud te lanceren. Dat was zo succesvol dat het in september 2015 resulteerde in het uitbrengen van een debuutalbum onder de bandnaam Oh Wonder. Daarmee was de weg naar boven ingezet, want het Londense duo - dat perfect tussen London Grammar en The xx in past – heeft tot op de dag van vandaag honderden miljoenen streams op de verschillende streamingplatformen gehaald. Het logische gevolg was dat de concertzalen over de hele wereld allemaal in rap tempo uitverkochten. Met hun tweede album 'Ultralife' verkocht de band in 2017 zelfs twee keer de grote zaal van Paradiso uit. 

Nu komt Oh Wonder terug naar Paradiso met derde plaat 'No One Else Can Wear Your Crown' op zak. Daarop staat ook single 'Hallelujah', net als veel muziek van het Londense duo een nummer vol positieve energie en met een sterke boodschap het beste van je leven te maken.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Oh Wonder
Hqdefault 201202 105912

Without You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 201202 105912 1

Hallelujah

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma