Paradiso

Noodlanding!

Noodlanding!

12 jan 2012

12 jan 2012

Grote zaal: DJ's Willem en Arnold. 

Al 13 jaar lang worden er op donderdagnacht in Paradiso de beste hits & non-hits gedraaid. Noodlanding! is hiermee de langst lopende alternatieve dansnacht van Amsterdam. Sinds acht jaar is Noodlanding! twee keer per week, met op woensdag de beste classics, gecombineerd met alternatieve hits.

In de kelder: De Afdeling - Breek met dubstep en drum&bass.

“De Afdeling" brengt dj’s en bezoekers dichter bij elkaar. De sfeer is ongedwongen, de opzet is origineel. Feesten zoals jij dat wilt! Elke keer presenteren wij nieuwe dj’s in steeds een andere muziekstijl. “De Afdeling” is een nieuw platform voor beginnende dj’s en producers; het verenigt talentvolle artiesten en geeft hen de kans zichzelf te promoten en op één van de Afdelingsfeesten te draaien. Afdeling:Breek is een feest met dubstep, drum & bass en spannende uitstapjes naar andere genres. Voor meer informatie ga je naar: www.facebook.com/de.afdeling.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.


OOK in Paradiso (www.ookparadiso.nl):

The Infiltration Series presenteert van 16 t/m 26 november WE MAKE CARPETS. Een collectief dat bijzondere tapijten maakt van ongebruikelijke materialen zoals wasknijpers, pasta, watjes of patatvorkjes. Voor Paradiso maakt WE MAKE CARPETS zes grafische mini-tapijten die op onverwachte plekken in het gebouw opduiken. Het project verwijst op subtiele wijze naar de geschiedenis van Paradiso, in de jaren zestig ooit korte tijd een tapijthandel.

Met The Infiltration Series presenteert Paradiso een nieuwe manier van exposeren. Interactieve kunstwerken met een verrassend, experimenteel en/of subversief karakter breken in op de alledaagse gang van zaken. Kijk voor meer informatie op www.infiltrationseries.nl.

Paradiso Programme

Programma