Programma
No Vacation

No Vacation

No Vacation

Wednesday 17 July 2019

Wednesday 17 July 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Let op: het concert van Mattiel is verplaatst naar 15 september in Bitterzoet.

Wat met twee mensen begon in een slaapkamer in San Francisco, is uitgegroeid tot gitaarpop-kwintet No Vacation, dat in snel tempo een reputatie heeft opgebouwd binnen de Amerikaanse indiescene. De meest recente EP 'Intermission' staat vol doordachte nummers met kalmerende melodieën en rammelende gitaar riffs. Nummers die je zou kunnen scharen onder nostalgische college-rock of slaapkamerpop. De muziek is een combinatie van heldere gitaarlijnen, slim percussiewerk en diepe baslijnen, die gepaard gaan met de fluisterende vocalen van frontvrouw Sabrina Mai. 

Na afloop van het concert speelt het powertrio Big Joanie in de kleine zaal. Je ticket voor No Vacation is eveneens geldig voor het concert van Big Joanie. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • No Vacation

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via de Paradiso webwinkel

Op woensdag 17 juli staat de indie- en slaapkamerpop band No Vacation in Paradiso.

Mind Fields

Op woensdag 17 juli staat de indie- en slaapkamerpop band No Vacation in Paradiso.

Dream Girl

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma