Programma
Motorama

Motorama

Motorama

donderdag 7 februari 2019

donderdag 7 februari 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Motorama uit Rusland maakt donkere, stomende postpunk voor fans van Editors, The National, Interpol en New Order. Hoekige drums, swingende baslijnen, twinkelende gitaren en een lading synths brengen de luisteraar even terug naar de wavemuziek uit de jaren tachtig. Dit jaar verscheen het vijfde album 'Many Nights', welke ook rauw, puur en met het nodige dosis doe-het-zelf-werk is opgenomen. Over het album zegt de band zelf: "The new record is a mix of gothic Balearic beats and jangle pop guitars with the lyrics about transcendenсe and surreal worlds, influenced by Arthur Rimbaud and Alexander Blok."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Motorama
Op donderdag 7 februari 2019 geeft de Russische band Motorama een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Second Part

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma