Programma
Image1

MOOON - PVC Release Party

MOOON - PVC Release Party

woensdag 27 juni 2018

woensdag 27 juni 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:00

Samen met de Paradiso Vinyl Club presenteert MOOON deze avond de 7" single 'Marry You Wanna'. Deze jonge honden uit Brabant maken muziek die sterk geïnspireerd is door rock uit de jaren '60 en '70. Met elementen van garage, blues, surf en psychedelica ontstaat er een vintage en groovy geheel waarmee ze al menig zaal en festival aan het swingen gekregen hebben. In oktober 2017 kwam het debuutalbum ‘MOOON’s Brew’ uit via Excelsior Recordings.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • MOOON

Paradiso Vinyl Club

De Paradiso Vinyl Club staat voor nieuwe muziek waar Paradiso in gelooft. Een lidmaatschap kost zes euro per maand en kun je afsluiten via de website van de club. Leden krijgen de 7" single 'Marry You Wanna' thuisgestuurd en mogen met een gast naar deze releaseshow.

Op woensdag 27 juni presenteert MOOON samen met de Paradiso Vinyl Club de 7" single 'Marry You Wanna' in Paradiso Amsterdam.

Surfin' With You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma