Programma
Wolfgang

Mooie Noten halve finale

Mooie Noten halve finale

Tuesday 30 April 2024

Tuesday 30 April 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit voorjaar laten singer-songwriters en (semi)-akoestische acts hun muziek weer horen op de verschillende podia in Amsterdam. Na drie succesvolle voorrondes gaan op dinsdag 30 april zeven halve finalisten de strijd aan in Paradiso.

Mooie Noten is dé Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een competitie die onder andere bekend staat om de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen. Zo hebben onze deelnemers de laatste jaren bijvoorbeeld in Paradiso Amsterdam, Vondelpark Openluchttheater, Theater Bellevue en de Vondelkerk gespeeld.

Tijdens de halve finale zie je: Coos, Eline Heemskerk, levi boon, Julia Adriana, Wolfgang, Noah Milanovi, Kim Cornelia

Line-up

Bovenzaal

    Aftermovie 2023

    Aftermovie 2023

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma