Programma
Mich22

MICH + OWN

MICH + OWN

zaterdag 22 mei 2021

zaterdag 22 mei 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands: Het concert van MICH op 22 mei 2021 is helaas afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo. 

English: The May 22nd, 2021 concert of MICH is cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo. 

Piet Parra, Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Rimer London en Mick Johan vormen samen studioproject MICH. Bij het uitkomen van hun debuutalbum communiceerden ze enkel nog met een smiley bursting with tears. Die dagen zijn voorbij. Tegenwoordig wordt er geen nee gezegd, maar een streep door ja getrokken. Hoe het ook zij, de formule blijft onveranderd. MICH maakt deprimerende liedjes met vrolijke gitaarmelodieën. Een warme zomer waarin alles sterft. Een gothic in het pretpark. Een heerlijk bandje om je schouders over op te halen. Live bestaat de band uit: Piet Parra, Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Mick Johan, Benny Komala en Barend Brieffies.

Voorprogramma: OWN
OWN bestaat uit Victor Crezée, Vincent van de Waal en Paul du Bois-Reymond. De drie leden lieten binnen hun individuele achtergronden in beeldende kunst, vormgeving en Dj-en al zien dat ze de graag de randen van het onbekende wilden opzoeken. Die mentaliteit sijpelt door in de door hun gemaakte muziek. Deze kun je op momenten bestempelen als naïef of zelfs ongemakkelijk maar ze is ten allen tijde oprecht en compromisloos. Zonder traditionele muzikale achtergronden of formele muzikale scholing zorgt OWN’s benadering voor een zelfverzekerd en onbevangen geluid, welk z’n weerklank lijkt te vinden in de oorspronkelijke mentaliteit van hun thuisstad.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • MICH
  • OWN
Hqdefault 200820 120305

MICH

Seagull

Hqdefault 200820 120305 1

MICH

Morning

Hqdefault 200820 120401

OWN

Hold Me Tight

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma