Programma
MEUTE 2 by Steffi Rettinger 1

MEUTE

MEUTE

maandag 14 februari 2022

maandag 14 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar 30 november 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

MEUTE is een elfkoppige techno marching band uit Hamburg. Wat in 2015 als experiment op de straten van St. Pauli werd geboren, is inmiddels uitgegroeid tot een iconische act die pompende techno en vrolijke blazers met elkaar verbindt. Al marcherend 'bevrijdt' de band elektronische muziek van de draaitafels en hoor je bewerkingen van producers als Âme, Trentemøller, Disclosure, Deadmau5 en Fatima Yamaha. Na een succesvolle tour door Amerika en de release van studio-album 'PULS', staat MEUTE voor de tweede keer in Paradiso voor een avond akoestisch raven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • MEUTE
Hqdefault 211102 163158

MEUTE

You & Me (Flume Remix)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma