Programma
Martin Sexton 1920

Martin Sexton

Martin Sexton

Friday 9 November 2018

Friday 9 November 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Deze Amerikaanse singer-songwriter begon zijn muziekcarrière in de vroege jaren 90 in Boston. Na enkele jaren op straat en in metrostations gespeeld te hebben, besloot Martin Sexton in 1992 (zelf) zijn eerste demo op te nemen, waarvan hij er direct 20.000 verkocht vanuit zijn gitaarkoffer. Het duurt vervolgens niet lang voordat Sexton wordt opgemerkt door een groter publiek en uitverkochte shows in The Carnegie Hall en The Fillmore op zijn c.v. komen te staan.  

Wie bekend is met het oeuvre van Sexton weet dat hij moeiteloos door diverse genres zweeft en daarin zijn krachtige teksten combineert met zijn soulvolle stem. Hij inspireerde hiermee diverse generaties songwriters, waaronder John Mayer, die Sexton “de beste live artiest die hij ooit gezien heeft” noemt. In Paradiso Noord presenteert Martin Sexton zijn negende studioalbum. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Martin Sexton
Soulvolle Amerikaanse singer-songwriter naar Paradiso Noord

Martin Sexton

Martin Sexton

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma