Programma
1920 Photocredit Patrick Richter

Martin Kohlstedt

Martin Kohlstedt

zaterdag 30 maart 2019

zaterdag 30 maart 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

De Duitse pianist en componist Martin Kohlstedt maakte de afgelopen jaren veel indruk met prachtige neoklassieke composities op zijn tweeluik 'Tag' (2012) en 'Nacht' (2014). Ook zijn nieuwe album 'Strom' is eind vorig jaar lovend ontvangen. Niet voor niets wordt Martin Kohlstedt vaak vergeleken met genregenoten zoals Nils Frahm en Ólafur Arnalds.

Live geeft Martin Kohlstedt een totaal nieuwe dimensie aan zijn werk. Hij improviseert en experimenteert er op los en voegt continue nieuwe elementen toe aan zijn modulaire composities. Hierin maakt Martin Kohlstedt gebruik van o.a. een klassieke piano, een Fender Rhodes, synthesizers en beats. Op het podium laat Martin Kohlstedt zich leiden door zijn publiek, de omgeving waarin hij speelt en vooral zijn intuïtie, waardoor een optreden nooit hetzelfde klinkt als op plaat. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Martin Kohlstedt
Hqdefault 181016 133658

AMS

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma