Programma
Middellandsezee2

Mare Nostrum Inclusive

Mare Nostrum Inclusive

vrijdag 19 juni 2020

vrijdag 19 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:15, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma met zitplaatsen

(English info below)

Nederlands:
Het concert van Mare Nostrum Inclusive op vrijdag 19 juni is afgelast vanwege de maatregelen rondom het indammen van COVID-19. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

English
The Mare Nostrum Inclusive concert on Friday June 19th is cancelled due measures around COVID-19. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.


Atlantis in Mare Nostrum

In het muziekproject 'Atlantis in Mare Nostrum' onderzoek verschillende artiesten de overeenkomsten tussen twee of meer culturen rondom het Middellands Zeegebied. Op vrijdag 19 juni nemen de muzikanten je mee op ontdekkingsreis naar Atlantis en maken kennis met verschillende liederen van verschillende culturen en verschillende talen rondom de Middellandse Zee: Grieks, Turks en Arabisch. Speciale ritmes (regelmatig en onregelmatig), melodische structuren en bijzondere toonladders (makams) worden gebruikt in deze compositie. Samen gaan ze op onderzoek uit en vragen de muzikanten zich af: Wat zou er gebeuren in de toekomst als deze interactie door gaat? Hoe zou de muziek van de wereld klinken en de muziek van Amsterdam als alle culturen geïntegreerd zouden zijn?

Een project van Stichting Marmoucha

Artistieke leiding en arrangementen:
Selim Doğru
 
zang: Ezgi Köroğlu
viool: Michalis Kouloumis
ney: Sinan Arat
oud: Mohamed Ahaddaf
accordeon: Barbaros Bozkır
percussie: Alper Kekeç
percussie: Ruven Ruppik
kontrabas: Ardashes Agoshian
piano: Selim Doğru
video: Martin Boverhof en Anne Gentenaar (Studio de Maan)

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma