Programma
Ma Nga Artist Photo photoby Fethi Karaduman

maNga

maNga

woensdag 7 december 2022

woensdag 7 december 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het uitgestelde concert van 24 februari 2022. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze datum.

De band maNga omarmt verschillende muzikale genres van rap, hiphop en elektronische muziek met een mix van traditionele Turkse en Westerse rockmuziek. In 2009 won de groep een MTV EMA award en traden datzelfde jaar op met Limp Bizkit en Queensryche op The Balkans Festival in Bulgarije. De naam ´maNga´ refereert naar de Japanse grafische tekenstijl waar ze een link mee hebben. 

In 2010 maakt de groep furore tijdens hun deelname aan het Eurovisie Song Festival en eindigden op de tweede plaats. Na hun deelname aan het Eurovisie Song Festival werden ze bekend op het internationale podium en wisten ze de aandacht te trekken van internationale media zoals ‘Billboard’, ‘The Huffington Post’ en ‘MTV Europe’.

Hun recentste hitsingle "Kırıla Kırıla" (featuring VEYasin) laat weer horen en zien hoe de band zich blijft ontwikkelen in de mix van rock, funk, electronics, folklore en hiphop.

Dit concert is onderdeel van het Turkey Now! Festival. Het is uitverkocht, maar er zijn meer concerten. Bijvoorbeeld van Melike Şahin op woensdag 30 november in Tolhuistuin.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • maNga
Hqdefault 220211 132026

Kirila Kirila

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma