Programma
1600x1250 MADRUGADA

Madrugada

Madrugada

Sunday 24 February 2019

Sunday 24 February 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Madrugada, één van de grootste Noorse rockbands aller tijden werkt op dit moment hard aan een reünie. In 2019 touren ze door Europa ter ere van het 20-jarig jubileum van debuutalbum ‘Industrial Silence’, dat verscheen in 1999. Tijdens de tour ligt de focus op de tracks van dit album. Uitgevoerd door drie van de vier originele bandleden: Sivert Høyem, Frode Jacobsen, and Jon Lauvland Pettersen.

Het oorspronkelijk vierde lid van de band, Robert Burås, overleed in 2007. Een jaar na zijn overlijden publiceerde de band hun laatste album ‘Madrugada’ en kondigde daarmee ook het einde van de band aan.  Sinds het uiteenvallen van de band in 2008 heeft frontman Sivert Høyem nog regelmatig gezorgd voor uitverkochte Paradiso-zalen. Maar op 24 februari wordt hij weer als vanouds vergezeld door oud-bandleden Frode Jacobsen en Jon Lauvland Pettersen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Madrugada
Madrugada

Madrugada - Belladonna

Madrugada

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma