Programma
Paradiso

Lucas Hamming XL

Lucas Hamming XL

zondag 11 december 2016

zondag 11 december 2016

Het concert van Lucas Hamming begint een half uur later dan eerder vermeld, namelijk om 21.00 uur (was 20.30 uur). De zaal gaat open om 20.00 uur (was 19.30).

Lucas Hamming (1993) is een jonge, getalenteerde singer-songwriter die klinkt als een mix van zijn muzikale helden: Bob Dylan, Alex Turner en Jeff Buckley. Zijn bekendheid neemt toe wanneer hij de Amsterdamse Singer/Songwriter competitie 'Mooie Noten' wint en meedoet aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’. Nu, in 2016, heeft hij het succesvolle debuutalbum HAM afgeleverd, is Lucas met zijn band een jaar lang de huisband bij De Wereld Draait Door en hebben ze op alle grote Nederlandse festivals gestaan. Reden te meer om het jaar in stijl af te sluiten. Op 11 december staat hij samen met band en enkele gastmuzikanten in de grote zaal van Paradiso.

Themalied 3FM Serious Request
Lucas Hamming presenteerde in De Wereld Draait Door het themalied 'Are You With Me' voor 3FM Serious Request. De radiozender vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Meer informatie over de actie vind je op de website van 3FM. Het nummer is natuurlijk ook live te horen tijdens het concert in Paradiso.

Paradiso Programme

Programma