Ronald Ockhuysen website

Léés die krant!

Léés die krant!

23 dec 2020

23 dec 2020

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Léés die krant! op 23 december 2020 is afgelast vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The December 23rd, 2020 event of Léés die krant! is cancelled, due to new COVID-19 measures. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

De pandemie heeft veel vanzelfsprekendheden omvergeblazen. Maar de krant blijft gewoon uitkomen en online blijven de berichten elkaar 24 uur per dag opvolgen. Hoe werkt de redactie van Het Parool? Wat is door Covid-19 anders? Ronald Ockhuysen praat met verslaggevers van de krant over de veerkracht en de betrouwbaarheid van journalistiek. Theodor Holman, Babs Gons en Femke van der Laan lezen columns voor en Loïs Lane, Sjors van der Panne en Henk Hofstede brengen muzikale odes aan Amsterdam. Ook: lezers stellen vragen aan scheidend hoofdredacteur Ronald Ockhuysen over zijn jaren bij de krant. Vraag? Mail naar [email protected]

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Nieuw daarbij is dat het dragen van een mondkapje verplicht is. Alleen op je zitplaats mag je mondkapje af. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma