Programma
LANY 9611 4

LANY + RITUAL

LANY + RITUAL

maandag 18 december 2017

maandag 18 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

In 2015 bracht LANY hun ep ‘Make Out’ uit, waarop onder andere het nummer ILYSB verscheen. Het bleek het meest gestreamde nummer van de Amerikaanse band. De electropopband band uit het zonnige LA ademt Californië, palmbomen en ritjes in een cabrio langs de oceaan. Een formule die zorgde voor een aantal sterke E.P.’s en voorprogramma’s van o.a. Oh Wonder, Halsey en Troye Sivan. Het debuutalbum ‘LANY’ verschijnt eind juni 2017. Vorig jaar speelde ze voor het eerst in Nederland in de kleine zaal van Paradiso. Vanavond zijn ze terug, in de grote zaal van Paradiso.

Voorprogramma: RITUAL

LET OP:
Het concert van LANY op 18 december is verplaatst van Paradiso Noord naar de Grote Zaal van Paradiso. Aanvang hoofdprogramma: 20:30, zaal open: 19:00, aanvang voorprogramma: 19:30. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • LANY
Lany Youtube Image 3

Super Far

LANY Youtube

ILYSB

Lany Youtube Image 2

Good Girls

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma