Programma
Killy 1

Killy

Killy

maandag 7 maart 2022

maandag 7 maart 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit programma is verplaatst naar 1 november 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

De jonge Canadese rapper KILLY geeft op maandag 27 september een show in Bitterzoet. Het slechts 23-jarige talent met zowel Filipijnse als Barbadaanse roots brak door in 2017 met zijn viral hit ‘Killamonjaro’. De track werd opgepikt door onder andere Drake’s OVO Sound Radio en grote muziekblogs als Pitchfork en Complex. In 2018 en 2019 volgden zijn EP’s ‘KILLSTREAK’ en ‘LIGHT PATH 8’, waarmee hij opnieuw wereldwijd aandacht trok. KILLY staat bekend om zijn bijzondere manier van songschrijven, zijn verslavende flow en onmiskenbare gevoel voor stijl. Hij houdt zelf niet van de labels als ‘soundcloud rap’ of ‘emo rap’, die soms worden gebruikt om zijn muziek te omschrijven. Wel noemt hij rappers als Kanye West, Travis Scott en Joey Badass als zijn inspiratiebronnen. Onlangs bracht hij zijn nieuwe track ‘PYRO’ uit, binnenkort volgt meer nieuwe muziek.

Foto: Dave Suals

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • KILLY
KILLY

KILLY

Killamonjaro

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
KILLY

KILLY

PYRO

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma