Programma
2017 rdamairlines kevin 03

Kevin

Kevin

woensdag 6 juni 2018

woensdag 6 juni 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in z'n lokale buurthuis. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. Onder de vleugels van Rotterdam Airlines bleef Kevin zich verder ontwikkelen en bracht meer nummers uit. In 2016 zet de rapper zichzelf op de kaart met z n debuut single ‘Op de block’ Ft. Emms van Broederliefde. Ook heeft hij in december, later dat jaar zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ uitgebracht. Na een dag stonden alle 9 nummers in de Spotify top 50 van Nederland en stond de EP op nummer 3 in de album top 100. 

Inmiddels heeft Kevin in maart zijn debuutalbum 'Lente' uitgebracht, waarvan verwacht wordt dat deze dezelfde duizelingwekkende cijfers behaald worden als zijn debuut EP. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kevin
Kevin thumb

Sunshine

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma