Programma
IMG 6821

Kabaka Pyramid + Micah Shemaiah + Reggae Vibrations

Kabaka Pyramid + Micah Shemaiah + Reggae Vibrations

maandag 10 juli 2017

maandag 10 juli 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:30

Dit concert is verschoven van Paradiso Noord naar de kleine zaal van Paradiso. Adres: Weteringschans 6-8, Amsterdam. De aanvangstijd blijft ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Reggae Vibrations en Paradiso verzorgen een bijzondere zomereditie met Kabaka Pyramid & Bebble Rockers, Micah Shemaiah. 

Regelrecht uit Jamaica maakt Kabaka Pyramid al een tijdje indrukwekkende reggae. Kabaka Pyramid is een ware alles kunner, van lyrics schrijven tot het ontwepen van de album covers en het afmixen van zijn eigen nummers. Gerezen naar de top van de Billboard charts, en genomineerd voor de Jamaica Star Break Through artist of the year, bewijst hij al lang geen groentje meer te zijn. Zijn laatste EP "Lead the Way" dat in november 2013 uit kwam is het perfecte balans tussen een reggae geluid, maar met hiphop lyrics. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Kabaka Pyramid
  • Micah Shemaiah
Well done

Well Done

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma