Programma
Paradiso

Juste Debout 2014

Juste Debout 2014

zondag 2 februari 2014

zondag 2 februari 2014

Voor de Juste Debout battles zijn twee verschillende kaarten: voor deelnemers (participants) en bezoekers (visitors). Met de eerste schrijf je je direct in voor deelname en kun je kiezen uit vijf stijlen: house, hip hop, popping, locking en experimental.

Deelnemen? Koop je kaart (participant) >>

Kijken? Koop je kaart (visitor) >>

Wil je zowel naar Juste Debout als naar House Dance Forever (zaterdag 1 februari)? De Combi kaart levert je €5,- korting op. Kies eerst je Juste Debout kaart, later kies je je House Dance Forever kaart.  
Combi kaart: Juste Debout visitor / House Dance Forever >>
Combi kaart: Juste Debout participant / House Dance Forever >> 

Jury

Tatsuo (JP) House

Jimmy Soul (FR) Locking
MarQuest (USA) Hip Hop
Djidawi (FR) Popping

DJs KC the Funkaholic, Chocolate Brown, Rob Manga en Lu-Chi’sz
Host
John Agesilas

Juste Debout is een internationale danscompetitie met voorrondes in verschillende wereldsteden, waaronder Amsterdam, en een grote finale in Parijs voor een publiek van ruim 20.000 liefhebbers. Juste Debout betekent in het Frans ‘gewoon staan’ en ontstond in 2001 vanuit de behoefte ‘staande’ urban dansvormen als popping, locking, house dance en hiphop new style een eigen competitie te geven. Ruim tien jaar later is Juste Debout uitgegroeid tot het grootste dansevenement ter wereld dat, op zijn minst in Frankrijk, live uitgezonden wordt.

De Juste Debout voorronde in Amsterdam kent dit jaar competities in vijf categorieën popping, locking, house, hip hop en experimental. De winnaars stomen door naar de finale die op 1 en 2 maart 2014 in Bercy Parijs wordt gehouden. Verwacht in Amsterdam dan ook dansers van over de hele wereld die zich in Nederland willen plaatsen voor de eindstrijd in Parijs.

De juryleden zijn van het allerhoogste niveau: Tatsuo (JP), Jimmy Soul (FR), MarQuest (USA) en Djohar Djidawi (FR).

Je moet 11 jaar of ouder zijn om deel te nemen.
Deelnemers moeten zich op de dag zelf op tijd (12.00-13.00 uur) melden om hun aanmelding te bevestigen en hun rugnummer op te halen.

Er zijn ook workshops Juste Debout, waar je nieuwe choreografieën, moves en battle skills van de beste dansers van de wereld leert.

Kijk voor meer informatie op www.summerdanceforever.com

Paradiso Programme

Programma