Programma
Julie Bergan press LR

Julie Bergan

Julie Bergan

dinsdag 5 november 2019

dinsdag 5 november 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Let op, dit concert is gecanceld. Statement vanuit Julie Bergan: 'Paris and Amsterdam shows postponed to the new year due to scheduling conflicts, all ticket holders will be sent an email when the new dates are announced'.

De Scandinavische zangeres Julie Bergan is één van de meest veelbelovende poptalenten van dit moment. Julie maakt vrolijke, dansbare songs met elektronische beats en staat bekend om haar energieke liveshows. Naast haar eigen nummers, waarmee ze inmiddels al meerdere miljoenen streams op de teller heeft staan, heeft de Noorse o.a. samengewerkt met EDM-grootheden Alan Walker, Benjamin Ingrosso en R3HAB. In 2016 zag je haar voor het eerst in Paradiso in het voorprogramma van Jess Glynne en in 2018 van Alan Walker. Later dit jaar komt ze terug voor haar eerste, eigen concert op Nederlandse bodem.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Julie Bergan
Julie Bergan - STFU

Julie Bergan

STFU

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Julie Bergan - Arigato

Julie Bergan

Arigato

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma