Julie Bergan press LR

Julie Bergan

Julie Bergan

5 nov 2019

5 nov 2019

Paradiso

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Let op, dit concert is gecanceld. Statement vanuit Julie Bergan: 'Paris and Amsterdam shows postponed to the new year due to scheduling conflicts, all ticket holders will be sent an email when the new dates are announced'.

De Scandinavische zangeres Julie Bergan is één van de meest veelbelovende poptalenten van dit moment. Julie maakt vrolijke, dansbare songs met elektronische beats en staat bekend om haar energieke liveshows. Naast haar eigen nummers, waarmee ze inmiddels al meerdere miljoenen streams op de teller heeft staan, heeft de Noorse o.a. samengewerkt met EDM-grootheden Alan Walker, Benjamin Ingrosso en R3HAB. In 2016 zag je haar voor het eerst in Paradiso in het voorprogramma van Jess Glynne en in 2018 van Alan Walker. Later dit jaar komt ze terug voor haar eerste, eigen concert op Nederlandse bodem.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Julie Bergan
Julie Bergan - STFU

Julie Bergan

STFU

Julie Bergan - Arigato

Julie Bergan

Arigato

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma